ZİYNET SALİ’YE YAĞMUR ALTINDA SEVGİ SELİ

40. Uluslararası Giresun Aksu Festivali muhteşem konserle sona erdi.

info@karadenizekonomi.com / 24.05.2017

ZİYNET SALİ’YE YAĞMUR ALTINDA SEVGİ SELİ

Pop müzik sanatçısı Ziynet Sali Atatürk Meydanı’nda sevenleriyle buluştu. Atatürk Meydanı’nda yağmur altında saatlerce bekleyen binlerce hayranının önüne çıkan Ziynet Sali sevenlerini hareketli parçalarıyla coşturdu.

Birbirinden güzel şarkıları seslendiren sanatçıya meydanı dolduran binlerce hayranı da konserin sonuna kadar eşlik etti. Giresunlu sevenlerine hitap eden Ziynet Sali; “40. festival yılınızı aşkla kutluyorum, sizi tebrik ediyorum. İlk kez Giresun’a geldim. Böyle sıcak bir karşılama ve ilgi karşısında oldukça mutluyum. Burada beni sizlerle buluşturan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, festivale gençlerin istediği sanatçıları getirmeye çalıştıklarını belirterek şunları ifade etti; “Bildiğiniz gibi bu yıl festivalimiz çok yağışlı geçti. Buna rağmen bizi yalnız bırakmadınız, hepinize teşekkür ediyorum. Bizlerde sizler için en iyi sanatçıları getirmeye çalışıyoruz. Gerçekten Ziynet hanımın çok iyi bir sahnesi var. Yağmur altında, bu meydanı doldurdunuz, eğleneceğinize eminim. Ziynet Sali’ye de Festivalimize verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum. Giresun’u, sizleri seviyoruz. Giresun her şeyin iyisine layıktır.”

Başkan Aksu, Ziynet Sali’ye çiçek, fındık sepeti ve kadınla erkeğin eşit olduğunu simgeleyen “Fındık Başımın Tacı” heykeli hediye etti.

Sanatçı Ziynet Sali, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu sahneden İzmir Marşı ile uğurladı

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar