Herkes kendi işinin lideridir

1998 yılından bugüne gümrükleme ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren Doğa Gümrük Müşavirliği sahibi Cenk Öncel, “herkes kendi işinin lideri” olmalı mottosuyla alışılagelmişin dışında partneri olduğu firmalara sadece müşavirlik hizmeti vermeyip dış ticaret danışmanlığı da yaparak farkını ortaya koyuyor.

info@karadenizekonomi.com / 13.04.2021

Herkes kendi işinin lideridir

Dış ticaret alanında pek çok firmaya yaklaşık 25 yıldır danışmanlık hizmeti verdiklerini söyleyen Öncel, gümrükleme ve danışmanlık alanında pek çok proje ve işlemlerde önemli başarılara imza atmalarının tesadüfi olmadığını şu sözlerle dile getirdi. “Öncelikle kurumsal bir niteliğe sahip bir yapı içinde hareket etmekteyiz. Doğa Gümrük Müşavirliği olarak kendini geliştiren çağa uygun etkin teknolojiye ayak uyduran yenilikçi yapıya sahip bir firma olmasının yanında alışılagelmiş gümrük firmalarının aksine firmalara dış ticaret danışmanlığı da yaparak yükümlülüğümüz altındaki firmaların ithalat ve ihracat işlemleriyle de yakından ilgiliyiz. Firmaların uluslararası rekabetteki üstünlüğü sağlayabileceği 4458 Sayılı Gümrük Kanunu en ince detayına kadar inceleyerek adeta “görünmeyeni görme ve hizmeti doğru tamamlama sanatı” icra ettiklerini ifade eden Öncel, amaçlarını da şu sözlerle özetledi.

İnsana yatırım yapıyoruz

“Daha güçlü müşteri hizmetleri ile kalite duygusu uyandırarak istikrarlı büyüme hedefi ile faaliyet alanlarımızda sektörlerindeki en iyilerin çalışmak istediği firma olmayı ilke edindik. Dengeli ve sağlam büyümek müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini daha kaliteli hizmet ile karşılamanın yanı sıra teknolojik altyapıyı etkin ve verimli kullanmaya özen gösteriyoruz. Ama en önemlisi insana yatırım yapıyoruz. En büyük önemi insan beynine verip sürekli insana yatırım yapan bir kuruluşuz. Bizimle çalışan herkesin “kendi işinin lideri” olduğuna inanırız.

Doğa Gümrük Müşavirliği’nin vizyonu

Vizyonlarını “en kaliteli ve güvenle hizmet veren gümrükleme firması olarak açıklayan Öncel, “rekabetin yol göstericisi, kalitenin ön koşul, müşterinin ise vazgeçilmez olduğu iş dünyasında, belirleyici etkenlerin bireysel kalite, ekip çalışması ve yönetim kalitesi olduğunu vurgulayarak diğer paydaşlarından farklı oldukları iddiasını taşıyor. KARADENİZ EKONOMİ

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar