Akkuş Belediyesi’nden istihdam hamlesi

Ünye – Niksar kara yolu üzerine yapılan yeni devlet hastanesi karşısında bulunan 1800 metre kare alana, Akkuş Belediyesi iş merkezi yapma kararı aldı.

info@karadenizekonomi.com / 7.07.2020

Akkuş Belediyesi’nden istihdam hamlesi

Ünye – Niksar kara yolu üzerine yapılan yeni devlet hastanesi karşısında bulunan 1800 metre kare alana, Akkuş Belediyesi iş merkezi yapma kararı aldı.

Akkuş’un kamu yatırımları bakımından altın çağını yaşadığını dile getiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ‘’Ünye yolu üzerine yapılan yeni devlet hastanemizin inşaatı tamamlanmak üzere, inşallah bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Bizde ilçe belediyesi olarak o bölgede önemli bir eksikliği kapatmak için yeni iş merkezi projesini hayata geçireceğiz. İçerisinde eczaneler, kafe ve restoranlar, konaklama yerleri gibi birçok sosyal donatıyı barından proje hayata geçtiğinde hastanemizle birlikte o bölge adeta bir cazibe merkezi olacaktır’’ dedi.

Beraberinde birçok yeni istihdam yaratacak 3000 metre kare alana sahip projede, 6 adet işyeri, 18 adet daire ve kapalı otopark bulunuyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar