Başkan Akçay’dan Milli Birlik Günü için yıl dönümü mesajı

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akçay, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 4’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

info@karadenizekonomi.com / 14.07.2020

Başkan Akçay’dan Milli Birlik Günü için yıl dönümü mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 4’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, ‘’15 Temmuz günü kalkışılan hain darbe girişimi bir darbenin ötesinde ülkemize yönelik düzenlenen bir işgal girişimiydi. Çünkü bu hain darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizde bir kardeş kavgası başlatmak, Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı ve Türkiye Cumhuriyetini bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Ancak Allah’a şükürler olsun ki 15 Temmuz günü başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla Demokrasimizin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdi. Bizlerde Gümüşhane TSO olarak şehrimizde tüm kitle iletişim araçlarını kullanarak 15 Temmuz gecesi tüm üyelerimiz ve basın mensuplarımıza atmış olduğumuz mesajla millet İradesinin yanında olduğumuzu ve millet iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağımızı belirterek milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tutup, bu hain girişim son bulana kadar bu değerlerimizi koruduk ve savunduk. Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti devletini Milletin iradesi dışındaki hiçbir gücün yönetemeyeceğini darbeye karşı dik durarak açık şekilde ilan etmiştir.  Bu, tüm dünyaya örnek olacak bir tavırdır.  Kaynağı ne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Bizler ülkemiz ve milletimiz için her zaman daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Bir kez daha 15 Temmuz’u asla unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı belirterek, şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar