ALTINORDU BELEDİYESİ HİZMET BİNASI İHALEYE ÇIKTI

''Pasaj,Pazar Yeri ve Otoparkın Olduğu Bir Kompleksi Eylül Ayında Hayata Geçireceğiz''

info@karadenizekonomi.com / 1.02.2015

ALTINORDU BELEDİYESİ HİZMET BİNASI İHALEYE ÇIKTI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi hizmet binasının yapım işinin bugün ihaleye çıktığını belirtirken, “ Hizmetin tamamını biraraya toplamak istiyoruz. Şuan farklı farklı yerlerde hizmet veriyoruz. Milletimize eziyet oluyor. Bu eziyeti Eylül ayı gibi sonlandıracağız” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO)’nın 2015 Yılı ilk meclis toplantısının konuğu oldu.
OTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, OTSO Başkanı Servet Şahin, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal ve meclis üyeleri katıldı.
Meclis toplantısı öncesinde Başkan ve Meclis Üyelerine Altınordu Belediyesi’nin 2014 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar ve gelecek planı hakkında bilgi veren Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesi’nin hizmet binasının bugün ihaleye çıktığını, bu projenin Eylül ayı itibariyle bitirileceğini ifade etti.

''Cumartesi Pazarı'nın Üzerinde 90 Dükkanlık Bir Pasaj Oluşturuyoruz''

Başkan Tekintaş, konuşmasında “Bugün Cumartesi Pazarının bulunduğu alanda düşündüğümüz Belediye binasının ihalesine çıktık. Cumartesi pazarının üzerinde 90 dükkanlık bir pasaj oluşturuyoruz. Bu pasajda kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılması düşünülen yeni çarşı(Çarşamba Pazarı) esnafının mağduriyet yaşanmaması için ve Rus pazarında bulunan esnaflarımızıda bu alana taşımayı planlıyoruz. Cumartesi pazarındaki oto parkın üzerine 2 kat daha ilave yaparak belediye hizmet binası ile bayan kardeşlerimize söz verdiğimiz bir projeyi de bu alanda hayata geçireceğiz. Buradan sadece bayan vatandaşlarımız istifade edeceği, mesleki kurslar, sportif faaliyetler, günlük zaman geçirecekleri mekanlar yapılacak. 1200 metre karelik bir alanı aynı yerde inşaa ediyoruz. Bu yatırım hayata geçtikten sonra Belediye binası 4 bin 600 metrekare, 1200 metrekare bayan kardeşlerimiz için geliştireceğimiz proje, 3000 bin metrekarelik bir pasaj alt katta ise 3 bin metrekarelik bir pazar yeri en altta da 4 bin 500 metrekarelik bir otoparkın olduğu bir kompleksi gerçekleştirmiş olacağız. Hizmetin tamamını tek yerde toplamak istiyoruz. Şuan parçalı yerde hizmet veriyoruz. Milletimize eziyet oluyor. Bu eziyeti Eylül ayı gibi sonlandıracağız” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar