ANADOLU JET İSTANBUL SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Anadolu Jet Ankara’dan sonra İstanbul seferlerinin sayısını arttırmaya başlıyor.

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2017

ANADOLU JET İSTANBUL SEFERLERİNİ ARTIRIYOR

Ordu/Giresun-Ankara seferlerini haftalık karşılıklı 14’ten 24’e yükselten Anadolu Jet İstanbul Sabiha Gökçen içinde haftalık karşılıklı 28 olan sefer sayısını 36’a çıkartacağını duyurdu. Sefer artışının Samsun Çarşamba Havalimanı’nın bakım nedeniyle kapatılacak olmasından kaynaklanmadığı ve bundan sonra devam edeceği belirtildi.

Anadolu Jet Ordu/Giresun’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na sabah ve akşam olmak üzere her gün karşılıklı sefer düzenliyor.

Bu seferlere ilave olarak Anadolu Jet Sabiha Gökçen Havalimanından Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gece saat 23.00’e yeni sefer koydu. Gece yarısı Ordu Giresun Havalimanı’na gelecek olan uçak Pazartesi, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 06.00’da geri dönecek.

Yeni tarifenin 1 Mart tarihinden itibaren başlayacağı bildirildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları’da 1Mart tarihinden itibaren Ordu/Giresun-İstanbul Atatürk Havalimanına haftalık 28 olan sefer sayısının 42’e çıkartacağını daha önce duyurmuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar