Balkanlıoğlu: '2017'de Suudi Arabistan'dan 100 uçak gelecek'

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin aylık toplantısında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, önümüzdeki yaz döneminde Suudi Arabistan’dan Ordu’ya 100 uçak seferinin gerçekleşeceği söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 3.10.2016

Balkanlıoğlu: '2017'de Suudi Arabistan'dan 100 uçak gelecek'

Ordu İş Adamları Derneği'nin (ORDUSİAD) aylık mutat toplantısına Altınordu Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Altınordu Belediyesinde düzenlenen toplantıya Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Kadir Engin ve üyeler katıldı.

Ordu'nun tanıtımı için büyük emek verdiklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, " İstihdam sağlamak son derece önemlidir. İş adamlarımız belli bir zaman sonra artık işçileri için çalışır durama geliyorlar ve sürekli bisikletin üzerindeki bisiklet sürücüsü gibi pedal çevirmek zorundalar. Peki bisikletteki pedal çevrilmez ise ne olur? bisiklet devrilir. Bir müessese kurmak çok zor bir iş ama kurduktan sonra yıllarca sürecek şekilde idam ettirmek, gelecek nesillere teslim etmek daha zor. İnsanlara ekmek verenlere bizimde destek olmak gibi görevlerimiz var. Bu konuda her şeyi yapmak istiyoruz. Ordu ilimizin tanıtımına büyük önem verdik. Her başarının yapılan işin arakasında bir emek var. Her iş kendiliğinden tesadüfen olmuyor. Mücadele etmek, emek vermek gerekiyor. Bizde tanıtım için başkanımızla hep birlikte bir gayret içindeyiz. Turizm alanında önümüzdeki yıl buraya Suudi Arabistan’dan 100 uçak iniş yapacak buraya bu adamlar geldikleri zaman sosyal medyadan buranın tanıtımını yapacak. Gittikçe ziyaretçi sayısı artacak. Bunlar bütün sanayicilerimize iş adamlarımız katkı sağlayacak bir oluşumdur. Ordunun ve sizlerin geleceği açısından bürokrat, belediye ve kendi aranızdaki derneklerin istişarede bulunması son derece önemlidir " diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar