Başkan Yılmaz;''Ordu'da tüm ilçeler de iki yıl içerisinde yol ve su sorunu kalmayacak”

Aybastıya Kültür Saray Sözü

info@karadenizekonomi.com / 16.03.2015

Başkan Yılmaz;''Ordu'da  tüm ilçeler de iki yıl içerisinde yol ve su sorunu kalmayacak”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Aybastı'ya yakışır bir kültür sarayı için çalışma başlattıklarını ve bu çalışmanın bir an önce hayata geçeceğini müjdeledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Aybastı ilçesinde çeşitli açılış, ziyaret ve incelemelerde bulundu. Mahalli seçimlerde her ilçede konaklayan Başkan Yılmaz, bu kez başkan olarak gittiği Aybastı'da yine bu geleneği sürdürdü. Başkan Yılmaz Aybastı ziyaretinin ikinci gününde ilk olarak esnafları ziyaret ederek güne başladı. Daha sonra Aybastılı Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Aybastı'ya hizmet edeceklerini söyledi. Aybastı ve diğer ilçeler için en önemli sorunların başında yol ve suyun geldiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Kararlıyız, Ordu'da iki yıl içerisinde yol ve su sorunu kalmayacak” dedi.

Aybastı'ya kültür sarayı yapılacak


Muhtarlar ve STK'larla yaptığı görüşmenin ardından Aybastı Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, ilçede yapılan yatırımlarla ilgili Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar'dan bilgi aldı. Başkan Yılmaz, Aybastı'ya yakışır bir kültür merkezi için çalışma başlattıklarını ve bu çalışmanın bir an önce hayata geçeceğini müjdeledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar