Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2015 yılı emlak ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde son günün 1 Haziran Pazartesi

olduğunu ifade ederek vatandaşların cezai işleme maruz kalmamaları için bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları gerektiğini söyledi.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şu açıklamayı yaptı: 2015 Yılı Emlak ve İş yerlerine ait çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemelerinde son günün 1 Haziran pazartesi sona eriyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerini yapmaları gerektiği konusunda bir kez daha uyarmak istiyorum 1inci taksit ödemelerinde son günün 1 Haziran Pazartesi olması nedeni ile hafta sonu da vezneler açık olacaktır. Vatandaşlarımızın, cumartesi-pazarı katlı otopark içerisinde bulunan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü gelir veznelerinden bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları gerekmektedir.
Çok Okunanlar
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-12-06 09:12
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |



