Eğlence Mekanlarına Sıkı Denetim

Perşembe de ki İşletmelere Müzük Yasağı..

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2015

Eğlence Mekanlarına Sıkı Denetim

Perşembe ilçesinde yapılan denetimlerde 3 işletmeye ceza kesildi. Bazı işletmelerinde ise canlı müzik izin belgeleri iptal edildi.

7 Mart 2015 – 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Ordu İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Perşembe ilçe Jandarma Komutanlığı, Bölge trafik 

ekipleri, İlçe Maliye Müdürlüğü, ilçe tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı görevlileri ve Perşembe Belediyesi Zabıta birimlerince birlikte icra edilen denetim ve kontrol faaliyetlerinde; Gramofon ve Aura Clup’ün canlı müzik izin belgeleri iptal edilirken, Doğan Mahallesinde faaliyet gösteren bir bakkalda 30 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Çerli Mahallesinde faaliyet gösteren, Mesul Müdürlüğü C.D’ün yaptığı, Gramofon isimli iş yerine bin 357 lira idari para cezası, bandrolsüz ve faturasız içki ürünleri ve içkili restoran ruhsatı olduğu halde pavyon ruhsatlı işletme gibi konsomatris çalıştırması sebebiyle işletmeye Perşembe Belediyesince 2 bin lira para cezası ve Perşembe Belediyesince 2 bin lira para cezası verilmiş ve Canlı Müzik İzin Belgesi iptal edildiği öğrenildi. Öte yandan Efirli Mahallesinde faaliyet gösteren, işletmeciliğini F.K’nın yaptığı, Aura Clup isimli işyerinde, Perşembe Belediyesinin 17.02.2015 tarihli ve 23 sayılı Belediye Ercümen Kararı gereğince, farklı tarihlerde yapılan kontrollerde; saat: 24.00 itibari ile canlı müzik faaliyetine son vermesi gerekirken, işletmede halen canlı müziğin devam ettiği görülmüş olup konu ile ilgili Perşembe ilçe Jandarma Komutanlığınca tanzim edilen tutanaklara istinaden Perşembe Belediyesince toplamda 10 bin lira para cezası verilmiş ve Canlı Müzik İzin Belgesi iptal edildi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar