En iyi fındık projesine 150 bin euro

Ferrero Grubu 'en iyi ve uygulanabilir fındık projesi'ni arıyor.

info@karadenizekonomi.com / 18.05.2015

En iyi fındık projesine 150 bin euro

Ferrero Grubu 'en iyi ve uygulanabilir fındık projesi'ni arıyor. Dünyaca ünlü fındık uzmanlarının seçeceği projeye 150 bin euro ödül verilecek. İkinci ve üçüncü proje de 5'er bin euro alacak.

DÜNYADA ve Türkiye’de fındık üretimi kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdüren Ferrero Grubu, fındık üretimine inovatif katkıda bulunan 

araştırmacıları ödüllendirecek. 2015 ExpoMilano’da yapılacak 'Ferrero Fındık Ödülleri Gecesi'nde en iyi ve uygulanabilir fındık projesini geliştiren akademisyen 150 bin euroluk büyük ödülün sahibi olacak. İkinci ve üçüncü seçilen çalışmalar ise 5 bin euroyla ödüllendirilecek. Yapılan açıklamaya göre, Ferrero Fındık Ödülleri gecesinde dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinde görev yapan araştırmacılar arasında yapılan değerlendirmede en değerli projeler seçilecek.

Başvuru 30 HAZİRAN'a kadar

Fındık dünyasının dünyaca ünlü isimlerinin yer aldığı tam bağımsız bir kurul tarafından 4 başlık üzerinden gerçekleşecek değerlendirme sonunda fındık üretiminde gelişim, yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve yeni strateji başlıklarında en iyi puanı toplayan ilk 3 proje ödüllendirilecek. Yapılan açıklamaya göre, 30 Haziran’a kadar başvuruları devam eden ödül için www.hazelnutcompany.ferrero.com adresinden online başvuru yapılabilecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar