FATSA'DA YAPILAN KADINLAR PLAJINDA SONA GELİNDİ

Fatsa ilçemizde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kadınlar Plajında sona gelindi.

info@karadenizekonomi.com / 30.07.2015

FATSA'DA YAPILAN KADINLAR PLAJINDA SONA GELİNDİ

Fatsa ilçemizde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kadınlar Plajında sona gelindi. Ramazandan önce başlayan çalışmalar kapsamında Kadınlar Plajının yapımı hız kesmeden devam ediyor. Belediye Plajının bitişiğinde yaklaşık 40 gün süren çalışmaların ardından sadece çevre düzenlemesi kaldı. Çalışmalar kapsamında plaja 8 adet kulübe yapıldı. Bu kulübeler soyunma kabini, duş ve tuvalet hizmetlerinde kullanılacak.

Devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi veren müteahhit firma yetkilisi, “Kadınlar Plajının inşası devam ediyor. Çalışmalarımız 1 aydan fazla süredir devam ediyor. Plaja 8 tane kulübe inşa ettik. Bu kulübeler soyunma odası, tuvalet ve duş hizmetlerinde kullanılacak. Şu anda çevre düzenleme çalışmalarına başladık. En fazla iki haftalık bir işimiz kaldı. Daha sonra plajı Ordu Büyükşehir Belediyesine teslim edeceğiz” dedi.

“ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR”
Kadınlar Plajının Halk Plajı’nın devamında bağımsız bölüm şeklinde inşa edildiğini ifade eden Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Anlayan, “Bu bölümde sadece bayanlar denize girebilecek. Ayrıca bu alanda sadece denize girmek değil, farklı sosyal ihtiyaçlarını da giderebilecekler. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Kadınlar Plajı’nın sezona da yetişmesini arzuluyoruz. Ben hayırlı ve uğurlu olmasını arzu ediyorum. Ayrıca bu projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“HEYECANLIYIZ”
Plajın biran önce faaliyete geçmesini isteyen bayanlar ise, “Ordu Büyükşehir Belediyesine böyle güzel bir çalışmaya imza attığı için teşekkür ederiz. Fatsa’dan Kadınlar Plajının olmayışı büyük bir eksiklikti. Bu anlamda heyecanlı olduğumuz için çalışmaların bir an önce bitmesini istiyoruz. Yaz sezonu geçmeden denizin ve plajının tadını çıkarmak hepimize çok iyi gelecek. Kadınlar Plajının faaliyete geçmesiyle bayanlar artık rahat bir şekilde denize girmenin tadını çıkarır. Belki bu yapılan plajda birçok kadın ilk kez denizle buluşacak. Güzel bir hizmet olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştular. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar