Freşa Çin’e de ulaştı

·İlk ihracatını 2001 yılında Kosova ve Kıbrıs'a yapan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri; meyve aromalı Freşa ve Fresher markalarıyla, Hindistan ve Çin’e de ihracat yaymayı başardı.

info@karadenizekonomi.com / 12.05.2017

Freşa Çin’e de ulaştı

1997 yılında Giresun'un İnişdibi köyünde kurulan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri, Türkiye'de ilk meyve aromalı maden suyu üretimini gerçekleştiren kuruluşlardan. Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri’nin Giresun tesisinin saatte 70.000 şişe dolum kapasitesi bulunuyor.

Bursa İnegöl Tesisi ise Giresun fabrikasının tecrübelerinin yansıması olarak 2007 yılında kuruldu. Son teknolojik üretim donanımlarıyla kurulmuş olan tesiste, cam şişe hatları toplam kapasitesi saatlik 135.000 adet şişe, Capri-sun üretim kapasitesi saatte 12.000 adet paket, alüminyum kutu hattı kapasitesi saatlik 60.000 kutu ve yeni kurulan pet şişe hattının saatlik kapasitesi ise 25.000 pet şişedir.

İlk ihracatını 2001 yılında Kosova ve Kıbrıs'a yapan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri; meyve aromalı Freşa ve Fresher markalarıyla, İsrail, Filistin, Irak, Suriye, Kosova, Romanya, Bosna, Almanya, Bulgaristan, Suudi Arabistan, Cezayir, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Oman, Katar, Hindistan ve Çin ülkelerine ihracat yapıyor. Markalaşarak büyüme hedefine odaklanan Freşa, gerçekleştirdiği yeni yatırımlar ile yeni pazarlarda yer almayı hedeflerken, dünyadaki trendler doğrultusunda, fonksiyonel ve sağlıklı içecekler konusunda da yeni kategoriler yaratmayı hedefliyor.

Üç kıtaya ihracat

Birbirinden lezzetli meyve aromaları ve doğal zengin mineralli yapısı ile sağlıklı bir ferahlama sağlayan Freşa; İnegöl Kurşunlu Beldesi ve Giresun İnişdibi Kaynağı’ndaki Freşa tesislerinde Fresher Meyveli Vitaminli İçecekleri’ni, Freşa C Plus Vitaminli Doğal Maden Suyu ’nu, Freşa Extra Multivitaminli Doğal Maden Suları’nı, Freşa Meyve Aromalı Doğal Maden Suları’nı, İnişdibi Doğal Maden Suyu ve İnişdibi Limonlu’yu üreterek Avrupa, Amerika ve Asya ülkeleri ile buluşturuyor. KARADENİZ EKONOMİ

C VİTAMİNİ DEPOSU

Freşa C Plus Limon Aromalı Doğal Maden Suyu’nun 1 şişesi günlük tüm C vitamini ihtiyacınızı karşılıyor.

Bir kere denedikten sonra asla vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olan C Plus Limon Aromalı Doğal Maden Suyu’u, lezzeti kadar sağlıklı oluşuyla da iddialı! İçerdiği doğal minerallerin yanı sıra Freşa tarafından geliştirilen C vitamini katkısı ile günlük bir şişe içildiğinde c vitamini ihtiyacınızın %100’ünü karşılıyor. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar