Gaziantepliler Fındığı Paketledi Satıyor Biz Ordulular Fındığı Yeni Paketliyoruz

''İnsanlar Fiskobirliğe Delege Olabilmek İçin Fındık Veriyor''

info@karadenizekonomi.com / 2.01.2015

Gaziantepliler Fındığı Paketledi Satıyor Biz Ordulular  Fındığı Yeni Paketliyoruz

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Eski Başkanı Yaşar Pamuk;Fiskobirlik  senelerdir  aktör ama sektörde bir ürünü bile rafta yok diyerek ifadesini sert tepkilerle getiren Pamuk fındık sektörü ve fiskobirlik hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Fiskobirlik sektörde tekrar aktör olmalı ve bu noktada çalışmalar yapmalı diyen Yaşar Pamuk sektör'ün değiştiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

''Şu gerçeği kabul etmek zorundayız;Gaziantepliler Fındığı Paketledi Satıyor Ordulular fındığı yeni paketleyip çukalata yapmaya başladılar''dedi.

Sözlerine Fiskobirlik  ile devam eden Pamuk şuanki yönetime yüklenerek hiç bir icrat yapmadıkları'nın altını çizdi.

''Fiskobirlik senelerdir sektörde aktör ama bir ürünü daha rafta yok.Genel Müdür olduğum dönemde Türkiye de rafına girmediğimiz market kalmadı.Fiskobirlik yılların kurumu ve de fındıkta 1995’e kadar tek tabanca oldu.Buna rağmen hiçbir ürün üretmemiş,devlet parasını vermiş ama o bolluklarla ben ürün üreteyim ve rafa sokayım denilmemiş’’dedi.

Fiskobirlik Fındık Manavı Gibi

Fiskobirlik kamu zihniyetinden kurtulmalı.Bu düşünceyle yönetildiği için ciddi bir aktör olmamış.Fiskobirlik bir fındık manavı gibi insanlar delege olabilmek için fındık veriyor.Üretici borçları halen ödenmedi.Birliğin elinde çok büyük bir güç var ancak bu kullanılamadı.Fiskobirlik yeniden revize edilmelidir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar