Gölköy yatırım atağında

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, yoğun yağışa rağmen 3 bin Gölköylü aynı sofrada bir araya geldi. İftar öncesi konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, Gölköye büyük yatırımların yapıldığına dikkat çekti .

info@karadenizekonomi.com / 21.06.2017

Gölköy yatırım atağında

“Biz burada aç olan karnımızı doyurmak için değil; birlik, beraberlik ve güzelliğimizi pekiştirmek için bir araya geliyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaklaşık 32 bin 500 nüfusuyla birlikte Ordu’nun 4. büyük ilçesi olan Gölköy’ün gerekli hizmetleri de aldığını belirtti. Başkan Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl ilçemize geldiğimizde yatırımlarla ilgili bulunduğumuz açıklamalarda her ne kadar planlamaları yapıp ihaleleri 

gerçekleştirsek de yalnızca ‘Yapacağız’ diyorduk. Bugün bu yatırımlarımızın hayata geçtiğini gören vatandaşlarımızın artık gönlü rahat. Biliyorlar ki verilen sözler yerine getiriliyor” diye konuştu.

“BÜYÜK YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR”

Başkan Yılmaz, Gölköy ilçesinin büyük yatırımlar aldığını ve bu yatırımları almaya devam edeceğini söyleyerek, “Dereyolu ve bazı yollarımızdaki çalışmalarımız tamamlandığında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Eskiden asfalta hasret olan hemşehrilerim artık bu konforu birlikte yaşıyor. Gölköy ilçemizde 16 milyon TL su ve 28 milyon TL yol yatırımına imza attık. Büyükşehirden önce 1.5 milyon TL yatırım alan ilçemize 3 yılda 51 milyon TL’lik yatırım yaptık. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Gölköy Kültür Merkezi Projemizin ihalesini gerçekleştirdik. İçerisinde konferans, sinema salonları, spor salonu, hamam, sauna ve kafeterya yer alıyor. Gölköy ve Güzelyurt Kent Meydanımızı tamamladık. Damarlı Meydanı çalışmalarımız ise devam ediyor. Verdiğimiz hizmetlerle birlikte Gölköy ilçemiz, bölgenin cazibe merkezi olmayı sürdürecek” şeklinde konuştu.

“ARITMA TESİSİNİN İHALESİNİ YAPTIK, SU SORUNU BİTECEK”

Başkan Enver Yılmaz, “İçme suyu konusunda geçtiğimiz dönemde biraz sorunlar yaşadık. Belki bu sıkıntıları bu yıl da kısmi de olsa yaşayabiliriz ancak ihalesini gerçekleştirdiğimiz artıma tesisimizi, tam 7,5 milyon TL maliyetle inşa edeceğiz. Arıtmadan çıkacak su, Gölköy ilçemizin tamamının, Damarlı ve Gürgentepe’nin ve Işıktepe’ye kadar olan havzanın su ihtiyacını karşılayacak. Bu çalışmalarımız belli bir zaman alacak” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar