HEDEF YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK

Tekintaş''Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz''

info@karadenizekonomi.com / 9.09.2015

HEDEF YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK

92 Mahallede yeni yol açma ve var olan yolları genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Hedefimiz Altınordu ilçemizde yol sorununu ortadan kaldırmak olacaktır” dedi.

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, ilçenin gelişimine de katkı sağlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Cumhuriyet Mahallesi 1233, 1234, 1235 sokak no’lu sokak ve Nazif Bey caddesinde yol açma ve genişletme 

çalışmasına tüm hızıyla devam ediyorlar. İlçenin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaretin buna bağlı olarak da ekonomik refahın de arttığını belirtti. Başkan Tekintaş, ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

92 Mahallede yeni yol açma ve var olan yolları genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Başkan Tekintaş “Hedefimiz Altınordu ilçemizde yol sorununu ortadan kaldırmak olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasında şunları kaydetti. “ Altınordu Belediyesi olarak 92 mahallemizde el vurmadık, ayak basmadık alan bırakmadık. Hemen hemen her mahallede çalışma yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde milletimiz bizlere hizmet etme yetkisi verdi. Bizde milletimizden aldığımız bu yetki ile birlikte çalışmalara başladık. Çoğu mahallelerimizde yeni yolların yanı sıra beton yol çalışması ve sıcak asfalt çalışması yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek onun için her anımızı milletimize hizmet ederek geçiriyoruz. Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Büyükşehir Ordumuzun en büyük ilçesi olan Altınordu ilçemizin yıldızını her geçen gün parlatmaya ve ilçenin standardını yükseltmeye devam ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen Ordu Büyükşehir Belediyemize ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar