ISAF 2018 başlıyor!

245 standın yer aldığı ISAF’ta, yaklaşık 600 farklı firmanın binlerce markası ve on binlerce farklı ürünü sergilenmektedir. Fuarda sergilenen ürünler ve markalar, sektörlerinin en yeni ve en son teknoloji ürünleridir.

info@karadenizekonomi.com / 11.10.2018

ISAF 2018 başlıyor!

Dünyanın önde gelen markalarının kameralardan alarmlara, siber güvenlikten kişisel bilgi güvenliğine, akıllı şehirlerden akıllı evlere, yangın önleme malzemelerinden yangın söndürücülere ve iş sağlığı güvenliğine tüm ürünlerin sergilendiği ISAF’ı yurt içinden ve yurt dışında 20.000 üzerinde ziyaretçinin takip etmesi beklenmektedir.

ISAF’ın kapsadığı sektörler, son yılların en hızlı büyüyen sektörleridir. Teknolojinin çok hızlı gelişim gösterdiği günümüzde, değişimlerin de en yoğun yaşandığı alanlardır. Tüm bu değişimlerin ve sektördeki gelişmelerin vitrini olan ISAF’ta katılımcılarımız en yeni ürünlerini sergilemekte, bunun ötesinde gelecek dönemin teknolojilerinin nasıl olacağının da ön sunumunu yapmaktadırlar. Bu anlamda ISAF, sektörün sadece bugününün değil aynı zamanda yarınının da incelenebileceği çok önemli bir platformdur.

ISAF’ın kapsadığı sektörlerin tamamı, can ve mal güvenliğini sağlayan ürün ve hizmetler ile yaşam alanımızı daha kolay yönetmemizi ve konforlu yaşamamızı sağlayan ürün ve hizmetleri kapsamaktadır. Bu ürünlerin tamamı “akıllı” olarak tabir edilen ve dinamik olarak gelişip yenilenen sistemlere dahildir. Bu da ISAF’ın sürekli dinamik kalmasındaki en önemli etkenlerden birisidir. Öte yandan, ISAF’ın dinamizmi yalnızca kapsadığı ürünlere bağlı değildir. ISAF, sektördeki firmaların hem kendilerini ait hissettiği hem de sahiplendiği en önemli sektör fuarı ve etkinliğidir. En eski katılımcı firmadan ilk kez ziyaretçi olan bireye kadar, tüm sektör oyuncuları ISAF’ı sektörün en kapsamlı buluşma noktası olarak tanımlamıştır. Bu da ISAF’ın arkasındaki en büyük ve sağlam güç olmuştur, olmaya devam edecektir.

ETİKETLER; ISAF fuar teknoloji
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar