''Isınma'nın En İyi Yolu Doğalgaz''

GürlerDoğalgaz Fiyatları Yüksek Değil

info@karadenizekonomi.com / 30.03.2015

''Isınma'nın En İyi Yolu Doğalgaz''

Ordu-Giresun Doğal gaz dağıtım AŞ. Bölge Müdürü Doğan Gürler, doğalgaz faturaları kış döneminde yüksek gibi algılanabilir ama faturalar gayet normal dedi.

“Amacımız Vatandaşa İyi Hizmet Verebilmek”

Doğan Gürler; “Bizim çalışmalarımız sadece alt yapı çalışmaları değil. Gaz arzını sağladıktan sonra işletmesel faaliyetlerimiz de var. Şu an biz lisan bölgemiz genelinde 73 personelle hizmet yapıyoruz. Bunun 42 tanesi Ordu bölge müdürlüğümüzde hizmet yapmaktadır. Ordu’nun Büyükşehir olması 

merkezde artan abone sayımızla beraber hizmet kalitemizi artırabilmek için daha geniş, müşterilerimizin daha rahat işlem yapabilecekleri bir abone merkezine taşındık. Yılbaşı itibariyle artık burada hizmetimizi sürdürüyoruz. Gene 2015 yılı başında çağrı merkezimizi yeniledik. Vatandaşımız bizleri arayarak isteklerini, şikâyetlerini bizleri 7/24 arayarak bildirebilirler. Amacımız kesintisiz, güvenilir gaz akışını sağlamaktır.”dedi.

“Fiyatlar uygun”

“Yoğun kış ayı olan Ocak, Şubat ayında faturalarda dönemsel yükseklikler olabiliyor” diyen Müdür Gürler;” O dönemde ne kullanırsanız kullanın hava soğuklarının artması ile beraber yakıt kullanımınızda artıyor. Ancak yılın geneline vurduğumuz zaman şu an Ordu’da vatandaşlarımız, yıllık yaklaşık 900 lira, 1000 liralık bir rakamla hem ısınmalarını, hem sıcak su teminini, hem de ocaktaki tüketimlerini karşılayabiliyorlar.

Bunun diğer yakıtlarla kıyasladığımız zaman inanılmaz derecede zaten tasarruflu olduğu ortadadır. Zaten Ordu’nun iklimi de diğer illere göre de çok sert değil. Onun için ben doğal gaz kullananların sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. Şu an zaten fiyatlarımızda da bir değişiklik yok.” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar