Karadeniz'den Bir Tek O Şirket Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında Yer Aldı

Uslu''Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi içinde 87. sırayı aldık''

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2017

Karadeniz'den Bir Tek O Şirket Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında Yer Aldı


Geçen yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketleri arasında yer alan Uslu Tarım Ürünleri, bu yıl da listenin 87’nci sırasında yer aldı.

Uslu Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, listede yer almanın gurur verici olduğunu belirterek, büyümeye devam edeceklerini söyledi.

1969 yılında Ünye’de Hüseyin Uslu’nun kurduğu Uslu Fındık, kabuğunu kırmaya devam ediyor. 3 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 7 bin 

metrekarelik bir alanda yıllık 25 bin ton fındık işleme kapasitesine sahip olan Uslu Fındık, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketleri arasında yer almayı başardı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), tarafından yapılan çalışma sonucunda 2012'den 2015'e üç yıllık büyüme hızları değerlendirilerek oluşturulan en hızlı 100 şirketi listesinin 87’nci sırasında 160.5 büyüme hızıyla Uslu Tarım Ürünleri yer aldı.

Büyümeye devam edeceğiz

Uslu Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, yarışma ile ilgili  yaptığı değerlendirmede; “Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi”araştırması Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ürkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde yapılan yarışmadır. Biz buna şirket olarak bu yıl da başvuru yaptık. Geçen yıl da aynı şekilde katıldığımız yarışmada da yer almış ve seçilmiştik. Buradaki olay büyüme hızıyla ilgilidir. İki senedir böyle bir yarışmada seçilmek bizim için çok güzel bir duygu. Genellik elektronik ve bilişim firmaları bu listede yer alır ancak bir gıda firması olarak burada yer almak gurur vericidir. Uslu Fındık olarak bundan sonrada büyümemize devam etmek istiyoruz. İnşallah devamı gelir.” dedi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar