KURTULMUŞ İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

“ÜNİVERSİTE KAMPÜSTEN ÇIKMALI”

info@karadenizekonomi.com / 18.12.2017

KURTULMUŞ İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU
  • ·Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: “Üniversitemiz sadece kampüsünün içinde oturan kampüsünün içinde öğrencilerine ders veren bir kurum olmaktan çıkmak zorundadır. Üniversite çarşıda, pazarda, OSB’de, fabrikada, tarlada, fındık bahçelerinde olmak durumundadır” dedi.

ÜNİVERSİTE HER YERDE OLMALI

Bakan Kurtulmuş Ordu Valisi ile birlikte katıldığı işadamları ile istişare toplantısında “Üniversitemiz sadece kampüsünün içinde oturan kampüsünün içinde öğrencilerine ders veren bir kurum olmaktan çıkmak zorundadır. Her yerde var olmalıdır üniversite çarşıda pazarda OSB’de fabrikada tarlada fındık bahçelerinde olmak durumundadır.”

YEREL MEDYA YOL GÖSTERMELİ

Ordu’nun son iki yılda yaklaşık 4 milyar TL’lik yatırım aldığını vurgulayan Kurtulmuş, “Ordu'daki yerel medya da en baştan beri söylüyorum pozitif gündem oluşturmak zorundadır. Bu pozitif gündemde Ordu'ya yapılacak hizmetlerin önünü açmak teşvik etmek özendirmek gerekiyorsa ya şunu nasıl yaparız diye yol göstermek zorundadır” diye konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar