Nelipide ve Brandworks'dan Stratejik Ortaklık

Nelipide Gurmeyi Brandworks tüm dünyaya duyuracak

info@karadenizekonomi.com / 8.11.2016

Nelipide ve Brandworks'dan Stratejik Ortaklık

Nelipide Gurme’nin stratejik iletişim ortağı Brandworks oldu Brandworks, alışılmışın dışındaki konseptiyle pideyi, tüm dünyanın beğenisine sunmak için Ordu’dan yola çıkan Nelipide Gurme’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi.


Türkiye’de pideyi belirli bir lezzet standardına getirmek ve markalaşmasını sağlamak ve günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Nelipide Gurme, Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı’da, İstanbul’da ise Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Beylikdüzü’ndeki toplam 6 şubesiyle müşterilerine hizmet veren Nelipide Gurme, sektöre farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor. Bulunduğu lokasyonda en iyi pideyi, en iyi servisle sunmayı misyon edinen Nelipide Gurme, Karadeniz’in doğal ortamında yetişmiş ürünlerini seçerek, Ordu’daki 4000 m² kapalı alanda kurulu olan fabrikasından restoranlarına gönderiyor. Nelipide Gurme’nin Ordu’dan tedarik edilen malzemeleriyle hazırlanan pideler, yemekler ve kahvaltı seçenekleri usta eller tarafından misafirlere sunuluyor.

Brandworks İletişim Danışmanlığı ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar