ODÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Başvurular Şahsen Yapılacak

info@karadenizekonomi.com / 20.04.2015

ODÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Ordu Üniversitesi (ODÜ) öğretim üyesi alım ilanı 29330 sayılı dünkü Resmî Gazete'de yayımlandı.

ODÜ Rektörlüğü profesör alımı için harekete geçti. 29330 sayılı dünkü Resmî Gazete'de yayımlanan ilana göre Ziraat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Tıp Fakültesi olmak üzere 5 alanda 5 profesör alımı gerçekleştirecek. Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, “Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir” denildi.

Başvurular Şahsen Yapılacak
Başvuru işlemleri hakkında da açıklamalarda bulunan Rektörlük, “Profesör adaylarının; Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin noter onaylı suretleri, başlıca araştırma eserini belirttiği yayın listesini, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim - öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir” ifadelerinde bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar