ODÜ'den İstanbul'da Mini Konser

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili’nde gerçekleştirilecek fuara Ordu Üniversitesi'de katıldı.

info@karadenizekonomi.com / 8.11.2016

ODÜ'den İstanbul'da Mini Konser

Ordu Dernekler Federasyonunun öncülüğünde gerçekleştirilen fuarda Ordu ve ilçeleri kültürü, turizmi, ekonomisiyle hem İstanbul’a hem de Türkiye’ye tanıtıldı.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç “Üniversitemizi İstanbul’da yaşayan Ordulular ile buluşturmak, kültürel değerlerimize bir nebze de olsa renk katmak bizler için de son derece önemlidir. Bizler öğrencilerimizle birlikte İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle bir gönül köprüsü kurmak, onların gönüllerine dokunmaktan kıvanç duymaktayız. Ordu Üniversitesi yönetimi olarak Üniversitemiz ve ilimizin kalkınmasında üzerimize düşen her ne görev varsa yapmaya hazırız.” dedi.

 Ordu Tanıtım Günleri’ne katılan Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri tansiyon ve diyabet ölçümü yapıp Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri de fuar süresi boyunca ücretsiz olarak ağız ve diş sağlığı hizmeti verdi. Ayrıca Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri de mini konser verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar