OKUL-SANAYİ-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ordu Çalışma ve İşkur Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Okul, Sanayi, Sektör İşbirliği Protokolü İmzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 10.05.2016

OKUL-SANAYİ-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet Binasında Başkan Aydın BOSTANCIOĞLU’nun ev sahipliğinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban KARATAŞ ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsa KAYMAK’ın katılımları ile Ordu ilinde 

mesleki ve teknik eğitim okullarının, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesi; sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün en üst düzeyde sağlanabilmesi amacı ile İşbirliği protokolü imzalandı.

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Protokol imza töreninde; “Bu protokol Ordu’daki iş yerlerinin iş gücünü hafifletmek adına eğitimli personelin yetiştirilmesi için yapılan çalışmalardır. Bu bizim uzun süredir istediğimiz bir projeydi. İşverenler bundan ciddi anlamda yararlanacaklar. Kaliteli ve nitelikli işgücü ortaya çıkmış olacak. İş gücü arz ve talebin eşleştirilmesinde istihdama önemli katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar