Ordu Valisi Balkanlıoğlu, 7. Kariyer ve İstihdam Fuarı Açılış Törenine Katıldı.

Ordu İŞKUR Müdürlüğü ve Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen ‘7.Kariyer ve İstihdam Fuarı''açıldı.

info@karadenizekonomi.com / 28.04.2016

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, 7. Kariyer ve İstihdam Fuarı Açılış Törenine Katıldı.


Törene Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'da ,  ODÜ Rektörü Prof Dr Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Tevfik Noyan,İŞKUR Ordu İl Müdürü İsa Kaymak, bazı oda başkanları ve iş adamları katıldı.

ORDU’DA İŞSİZLİK AZALIYOR
Törende bir konuşma yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu özel sektörde işe yerleştirme çalışmalarında Ordu’nun Türkiye genelinde 10. sıraya yükseldiğini, iş ve istihdam konusuna da büyük önem verdiklerini ve son yıllarda büyük ilerleme kaydettiklerini ifade etti.Balkanlıoğlu yaptığı konuşmada, İŞKUR ve Ordu Üniversitesinin böyle bir işbirliği yapmış olmasından dolayı son derece memnun olduğunu söyleyerek''Hergeçen gün mezuniyet sayısı artıyor,inşallah bu işbirliği çok güzel sonuçlar oluşturacaktır''diye ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar