Ordu Yatırım A.Ş Kayseri de Eski Ordu Valisi Orhan Düzgün Tarafından Ağırlandı

''Sayın valimle Kayseri Erciyes master turizm planını inceledik''

info@karadenizekonomi.com / 28.12.2014

Ordu Yatırım A.Ş Kayseri de Eski Ordu Valisi Orhan Düzgün Tarafından Ağırlandı

Ordu Yatırım A.Ş Çambaşı Yatırımı İçin Gittiği Kayseri'de Eski Ordu Valisi  Kayseri Valisi Orhan Düzgün Tarafından Ağırlandı.

 Ordu Yatırım A.Ş Çaybaşı Yaylasına yapılacak olan Otel yatırımı için Yokuş Dibi belediye başkanı Yener Kaya , Ordusiad yönetim kurulu üyesi Cem Şenocak , Ordusiad proje danışmanı Eyüp Elmas , Çambaşı Kayak merkezi başkanı Kayseri'de eski Ordu Valisi olan Kayseri Valisi Orhan Düzgünle bir araya gelerek Kayseri Erciyes Turizm master planını incelediler.

Kayseri'de turizm yatırımı yapmış olan yatırımcılarla bir araya geldiler. Ordu Yatırım A.Ş ve Ordusiad yönetim kurulu üyesi Cem Şenocak  yaptığı açıklama da ''Kayseri'de çok faydalı bir program gerçekleştirdik.Kayseri Erciyes master Turizm planını inceledik. Eski Ordu Valimiz olan Ordu da turizm adına önemli çalışmalar yapmış olan Kayseri Valimiz Orhan Düzgün tarafından çok büyük ilgi ve alaka gördük, sayın Valimiz ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz''dedi 

Son olarak Çambaşına Ordusiad olarak Ordu turizmi için önemli bir otel yatırımı yapacaklarını ifade eden Şenocak önemli birikimlerle Kayseri den  Ordu'ya döndüklerini ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar