Ordu'lu iş adamından 300 istihdam

Fatsalı Hünkar Restoran büyüyor

info@karadenizekonomi.com / 7.09.2017

Ordu'lu iş adamından 300 istihdam
  • Doğruca, “Bu marka ile çıktığımız zirvede kalabilmek için aynı kaliteyi, aynı tadı, aynı hizmeti verebilmek için her gün kendimizi geliştiriyoruz, yeniliyoruz” dedi.

“Sadece işimizi yapıyoruz” diyen Fatsalı Hünkar Restoranın Onursal Başkanı Aydın Doğruca, sürekli olarak mutfak dahil her alanda yenilendiklerini, değişime ayak uydurduklarını belirterek, “Yemeklerimizde geleneksel yöntemlerle üretilmiş, doğal, organik ürünler kullanıyoruz. 35 yıldır tek marka salça ve

un kullanıyoruz. Ürünlerde fiyat değil kaliteye dikkat ediyoruz. Ürünlerimiz özellikle tedarikçilerimizde olumsuzluk olmadığı sürece değiştirmemeye özen gösteriyoruz” dedi.

1981 yılında 24 sandalye üç personelle bu sektörde hizmet vermeye başladıklarını, şimdi ise toplamda yedi şube ve catering şirketleri olduğun ifade eden Doğruca, “Bugün şubelerimiz toplamında üç yüzden fazla kişi istihdam etmektedir. İşletmemizde 06:00-23:00 saatleri arasında vardiyalı olarak hizmet vermekteyiz. İnsanların bizi tercih etmesindeki en büyük etken menümüzün oldukça zengin olması ve lezzet standardını yakalamış olmamızdır” diyor.

Ürünlerimiz tek noktada hazırlanır


“Örneğin 35 yıldır tek marka salça ve un kullanıyoruz. Çoğu işletmenin aksine ürünlerde fiyat değil kaliteye dikkat ediyoruz. Ürünlerimiz özellikle tedarikçilerimizde olumsuzluk olmadığı sürece değiştirmemeye özen gösteriyoruz. Ürünlerimiz tüm şubeleri tek noktada hazırlanır ve buradan hijyen kurallarına uygun olarak sevk edilir. Bunun yanı sıra güler yüzlü hizmet bizim olmazsa olmazımızdır.Menümüzde birçok yöreye ait kebap çeşitlerimiz, Güneydoğu Anadolu bölgesine ait lahmacun ve Karadeniz denilince akla ilk gelen Karadeniz Pidesi ve bunların yanı sıra balık çeşitlerimiz yer almaktadır, ayrıca sulu yemeklerimizde mevcuttur. Kırmızı eti özellikle Amasya bölgesinden getirtiyoruz, kuru fasulye ise Akkuş ilçemizin yaylalarından. Ürünlerimizde tereyağı ve sıvı yağı tercih ediyoruz kahvaltıda kullandığımız tereyağını köy yoğurdundan kendimiz imal ediyoruz.”

Birinci tercih kiremit kebabı


“Müşterilerimizin bir kısmını çevre il ve ilçelerden özel olarak gelenler bir kısmı ise Trabzon, Samsun güzergâhında yolculuk yapanlar oluşturmaktadır. İşletmemizde yaklaşık 120 araçlık otoparkımız mevcut ve vale hizmeti vermekteyiz. Menümüzde en çok tercih edilen kiremit kebabımızdır. Piyasadakilerden farklı olarak 1981 yılında kendi aşçılarımız tarafından geliştirilmiştir. Biz yatırımımızı çocuklarımızın dolayısıyla da ebeveynlerinin konforunu düşünerek yapıyoruz. Çocuklar için kapalı ve açık oyun parklarımız mevcuttur. Ayrıca çocuklarımız bir personelimizin gözetimi altındadır ve bu alanlar kamera ile izlenebilmektedir. Kebap ocağı, fırın, tava, balık, pide, çorba çeşitleri ve çeşitli sulu yemek tatlı çeşitleri ve efsane fırın sütlacımız var. Müşterilerimizin %80 ini kendi bölgemiz insanları, bir kısmını çevre il ve ilçelerden özel olarak gelen misafirlerimiz, bir kısmını ise yolculuğu Karadeniz sahil karayolu güzergâhı üzerinde olan insanlar oluşturmaktadır.”

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar