OSMMM Başkan Adayı’’Güçlü bir sivil toplum örgütü'' kurmayı hedefliyor

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Adayı’Haksız rekabetten uzak,katılımcı bir oda oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 12.05.2016

OSMMM Başkan Adayı’’Güçlü bir sivil toplum örgütü'' kurmayı hedefliyor

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMM) 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimlerinde’’Meslektaşlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz’’sloganıyla yönetime talip olan Ordu (SMMM) Odası Başkan Adayı Ercan Kır hedeflerinin; konuşabilir, katılımcı ve bir ortak akıl oluşturarak sorunlara çözüm bulacak bir oda oluşturmak olduğunu söyledi.

Kır yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

‘’Meslektaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla mesleğe olan talebin artırılması, haksız rekabetten uzak daha çok bir araya gelebilen, sosyal sorumluluklarını yerine getirebilen güçlü bir sivil toplum örgütü yaratmak amacındayız. Bunu bugüne kadar başaramadık. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bu başarıyı sağlayacağız. Bunu başarmak için göreve talip olduk’’

SOSYAL HAYATIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Meslektaşlarımızın çok yoğun çalışmaları onları sosyal hayattan uzaklaştırmaktadır. Meslek odamızın ilk görevlerinden biride onları sosyal hayatın bir parçası olması için çeşitli etkinlikler düzenlemelidir. Yılda birkaç kez kültür turları düzenlenebilir, gezi ve piknikler organize edilebilir, topluca spor yapılabilecek organizasyonlar yapılabilir. Ayrıca meslek mensupları sık sık bir araya gelip aralarındaki bağ kuvvetlendirilebilir. Bu da mesleğimizde yaşanan haksız rekabeti ortadan kaldıracağına inanmaktayım.

BAYAN MESLEKTAŞLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ.

Mali Müşavirlik mesleğinin yükünü çeken Bayan meslektaşlarımızın doğum yapmaları mücbir sebep sayılmalı, Odalarımız doğum yapan meslek mensubunun işlerini yapmaları için, en az 6 aylık bir süre için çözüm geliştireceğiz.

GENÇ MESLEKTAŞLARIN YANINDA OLACAĞIZ

Yeni büro açan genç meslektaşlarımıza demirbaş, kira yardımı destekleri ile yanlarında olacağız.

Günümüzde Teknoloji hızlı değişmektedir. Meslek mensuplarımıza odalarımız bu değişikliklere ayak uydurmaları için önderlik yapmalıdır. Bizim yönetimimizde mesleğimize yeni bir vizyon kazandıracağız.

Odalarımızda Meslek içi eğitimler sıklıkla yapılmalı, tamamen ücretsiz olmalı, ayrıca konunun uzman kişileriyle bu eğitimler yapılmalı. Eğitim konuları ile ilgili her türlü yayın ve dokümanlar ücretsiz olarak verilmelidir. Bunları gerçekleştirmek için adayız.

Odalarımızın kayıtları şeffaf olmalı, her ay oda gelir/gider ve faaliyetleri İnternet sayfasında yayınlanmalıdır. Biz bunu taahhüt ediyoruz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar