Pegasus Ordu İstanbul Bilet Satışlarına Başladı

ORDU-GİRESUN 50 NOKTAYA BAĞLANDI

info@karadenizekonomi.com / 9.10.2015

Pegasus Ordu İstanbul Bilet Satışlarına Başladı

Pegasus, iç hat uçuşlarına Ordu-Giresun’u ekleyerek, toplam uçuş noktası sayısını 100’e çıkardı.

13 Kasım’da başlayacak Ordu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı karşılıklı seferleriyle ilgili Pegasus’tan yapılan açıklamada bilet satışlarının başladığı belirtildi.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen’den Ordu-Giresun’a uçuşları ise haftada 14 sefer karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Ordu-Giresun’dan uçacak 

misafirler İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri ve Konya olmak üzere 12, dış hatlarda ise Almati, Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Bişkek, Bologna, Bükreş, Cenevre, Düsseldorf, Erbil, Frankfurt, Londra Gatwick ve Stansted, Hurgada, Kharkiv, Kuzey Kıbrıs – Ercan, Kutaisi, Lviv, Milan (Malpensa), Mineralnye Vody, Moskova, Münih, Nürnberg, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stuttgart, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Tiran, Üsküp ve Viyana olmak üzere 28, toplam 50 noktaya bağlantılı ulaşabilecek.

Pegasus Hava Yolları Hakkında

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, kısa ve orta menzilli hatlarda, noktadan noktaya uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 33 yurt içi, 67 yurt dışı, 40 ülke, 100 noktaya ulaştırmaktadır. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar