PEGASUS YENİ YILLA YENİ SEFERLER KOYUYOR

Yeni uçuşların biletleri 15 Tl’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.

info@karadenizekonomi.com / 5.12.2015

PEGASUS YENİ YILLA YENİ SEFERLER KOYUYOR

İstanbul Sabiha Gökçen Ordu-Giresun uçuşlarına 13 Kasım tarihinde başlayan Pegasus, bilet fiyatlarının düşmesini de sağlamıştı. Beklenenin üzerinde doluluk oranı yakalayan Pegasus,İstanbul’dan sonra İzmir’e direkt uçma kararı da almıştı. İzmir uçuşları 11 Aralık Cuma günü başlayacak ve haftanın Pazartesi-Salı ve Cuma günleri karşılıklı gerçekleştirilecek.

Halen İstanbul-Ordu-Giresun’a sabah ve akşam karşılık ikişer sefer düzenleyen Pegasus 1 Ocak Cuma gününden itibaren uçuş sayısını 3’e yükseltecek. Pegasus haftanın 6 günü karşılıklı ikişer sefer düzenlerken Cuma günü karşılıklı üçer sefer yapacak.

Cuma günlerine konulan yeni seferin saati ise şöyle:

İstanbul Sabiha Gökçen kalkış saat: 14.40

Ordu-Giresun kalkış saat: 16.45

Cuma günleri için konulan yeni seferin biletleri de 15 Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.Pegasus yeni seferin uçuş kodunu da Ordu’ya jest yaparak PC 252 yaptı.

SÖMESTR TATİLİNDE EK SEFER VAR

Pegasus Ordu-Giresun Havalimanı’nda sömestr tatilinde artan yolcu trafiğini karşılamak için İstanbul ve İzmir’e ek seferlerde koydu.

İstanbul için 21-22-23 ve 25 Ocak, İzmir için de 24 Ocak gününe yeni ilave seferler konuldu.İlave seferlerin biletleri satışa sunuldu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar