Perşembe Turizme Göz Kırpıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Perşembe sahilinde uygulanması planlanan projeleri yerinde inceledi.

info@karadenizekonomi.com / 23.06.2016

Perşembe Turizme Göz Kırpıyor

BAŞKAN ENVER YILMAZ ; PERŞEMBE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

“Rahmet ve Bereket Ayında Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları, Sakin Şehir Perşembe’de devam etti. Başkan Enver Yılmaz, Perşembe ilçesini bölgede cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

PERŞEMBE’NİN VİZYONU MASAYA YATIRILDI

Başkan Enver Yılmaz, iftar yapılan ilçelerde gündüz yatırımlarla ilgili incelemede bulunduğunu, gece ise muhtarlarla bir araya gelerek istişare yaptıklarını söyleyerek, “Bu vesileyle Perşembe de yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili son durumu yerinde görüyoruz. Sahil kesiminde 

hayata geçecek olan, düğün salonu, sosyal tesis, restoran, kafeteryalar ile spor, yürüyüş, dinlenme ve yeşil alanlar Perşembeyi turizm de cazibe merkezi haline getirecekdir''dedi.

YOL YATIRIMLARI 22 KAT ARTTI

Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasıyla birlikte Perşembe ilçesine yapılan yol yatırımlarının 22 kat arttığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “İl Özel İdaresi, zamanında Perşembe’ye yılda 1 milyon lira yol yatırımı yapıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak 1,5 yıl içerisinde 22 milyon lira kaynak yola aktardık. Sıcak asfalt yol başta olmak üzere birçok noktada yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

PERŞEMBE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Perşembe ilçesini bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline getirmek amacıyla başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, ''Perşembe ilçemiz, Türkiye'de "sakin şehir" Cittaslow ünvanına sahip 11 ilçeden bir tanesi.Sahil şeridinde dönüşüm çalışmalarına başladık. Tünelden başlayarak öğretmenevine kadar olan alanda düğün salonu, sosyal tesis, restoran ve kafeteryalar ile spor, yürüyüş, dinlenme ve yeşil alanlar oluşturacağız. Sakin Şehir Perşembe ilçemizi kent meydanı, sahili, tertemiz havası ve deniziyle birlikte bölgede cazibe merkezi haline getireceğiz.Perşembebimize hayırlı olsun” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar