Rekabette Fark Yaratan Marka

Kuyumculuk sektörü için her zaman ilkleri gerçekleştirmeyi hedefleyen Levent Kuyumculuk bundan sonraki yıllarda da aynı çıtayı yükselterek yakaladığı başarıyı korumak için hizmetlerini sürdürüyor

info@karadenizekonomi.com / 24.08.2016

 Rekabette Fark Yaratan Marka

Sürekli gelişim,sürekli prensibiyle hareket eden Levent Kuyumculuk yarattığı Even Jewels markasıyla büyümesini sürdürmekte.Ewen konseptini altın,pırlanta ve saatler başta olmak üzere bazı dünya markası ürünlerin bulunabileceği bir adres haline getirdiklerini aktaran Levent Kuyumculuğun sahibi Levent Yıldırım, ''EVEN markası yaklaşık 30 yıllık bir sektör tecrübesiyle ortaya çıktı. 2005 yılından itibaren kendi öz sermayemizle EVEN JEWELS markasıyla sektörde fark yaratmaya devam ediyor ediyoruz''dedi.

2010 yılı itibariyle kurumsal değişim çalışmalarıyla kendi özgün tasarımlarına ve kaliteli üretimine başlayan EVEN JEWELS, estetik, zarafet ve kalitenin 

simgesi olarak, büyümesine hız vermekte.

Pırlantanın yanı sıra altın ve Longines, Tissot, Tommy, DKNY, Guess, Esprit, Fossil, Escape, Orient, Cerruti, CK, Micheal Kors, Hugo Boss, Sette gibi dünyanın en seçkin saat markalarıyla da hizmet vermekte.

EVEN JEWELS olarak, mücevher ve pırlanta alanında özgün tasarımlarımızla değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz diyen Levent Yıldırım’’ Even Jewels markamızla gderek yurtdışı gerekse de yurtiçi fuarlara devamlı katılmaya devam ediyoruz’’dedi.

Açıklamalarında Ordu ekonomisine de değinen Yıldırım,Ordu’nun ekonomik olarak güçlü bir yere geleceğini gördüğünü ifade etti.

Yıldırım“Ordu geleceğini ağırlıklı olarak turizmde görüyor. İlimizin tüm dinamikleri olarak ortak akılla Ordu Karadeniz’in kutup yıldızı yapmalıyız.”dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar