ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu İlçesi’nde çekilmez hal alan şehir içi trafiği için önemli adım atmaya hazırlanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 8.12.2016

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

İlk etapta şehir içerisinde bulunan üç ayrı dolmuş kooperatifi birleştirilecek. Başkan Yılmaz, yeni uygulamanın tarihini 2017-18 Eğitim Öğretim Yılı öncesi olarak açıkladı.

Şehiriçi Dolmuşçular Kooperatifi, Kuğu Kent ve Sağra Meydan Minibüsçüleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz,” Ordu'da şehir içi ulaşımının düzenlenmesi ve toplu taşıma dönüşüm çalışmalarına yönelik ciddi adımlar atıyoruz. Dolmuşçular Kooperatifi, Kuğukent ve Sağra Meydan Kooperatifi temsilcileriyle toplu taşıma dönüşümüne yönelik istişare ettik. Altınordu ilçemizde 2017-2018 eğitim öğretim yılına kadar şehir içerisinde günün şartlarına uygun toplu taşıma dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Toplu taşıma sistemiyle birlikte, şehir trafiğimiz nefes alırken, hemşerilerimize konforlu araçlarla merkezler arası ulaşım kolaylığı sağlanacak.”dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar