TURİZM SEKTÖRÜ İÇİN UZUN TATİL DEĞİL, UZUN VADELİ ÇÖZÜM
·Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Turizm sektörü olarak uzun bayram tatilleri yerine uzun vadeli iyileştirilmelerin ve çözümlerin hayata geçirilmesini daha fazla önemsiyoruz dedi.
info@karadenizekonomi.com / 22.08.2017
TURİZM TANITIM AJANSLARI KURULSUN
Öncelikle turizm sadece yatırımcılar ve çalışanlarla değil hükümetle birlikte yönetilmeli, diyen KATİD Başkanı Murat Toktaş; ortak kararlar alınarak, ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Toktaş ayrıca, turizm tanıtım ajansları kurulmasını da önererek, Sektörde otelcilerin bir meslek yasası ve örgütlenmesi yok bu durumun da çözülmesi gerekiyor diye konuştu.
KARADENİZ BAYRAMLARI BEKLEMESİN
| Çabamız Karadeniz bölgesini daha fazla tercih edilir hale getirmek. Bunun için bayramları beklememize gerek yok. Şu anda 2-3 ay olan hareketliliğin yıl boyuna yaymak gerekiyor. Coğrafyamıza uygun olan yayla turizminin yanı sıra sağlık turizmi, av turizmi, akarsu-rafting turizmi, kuş gözlemciliği, inanç turizmi gibi alternatif turizm çeşitliliğini arttırmamız gerekiyor.
|
Çok Okunanlar
Asgari Ücret Ve Emekli Maaşlarında Kritik Aralık! Bakan Tarihi Verdi
2027'de Ehliyet, Pasaport ve IMEI Ücretleri Değişiyor! İşte Yeni Rakamlar
OSB ve Endüstri Bölgelerine 53 Milyar TL’lik Kaynak
Ekim Ayı Enflasyon Rakamları Belli Oldu!
Petrolde Yeniden Savaş Alarmı! Fiyatlar 105 Dolara Tırmandı
TOGG’da Kontrol El Değiştiriyor! 368 Milyon Euroluk Dev Satış
KOBİ’lere Patent Desteği! Başvuru Ücretlerinde Yüzde 75 İndirim
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-11-03 08:11
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 250 TL |
| GİRESUN | 197,50 TL |
| ORDU | 180,00 TL |
| DÜZCE | 159,50 TL |



