Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Arasına Ordu'dan Uslu Fındık Girdi

USLU FINDIKTAN BÜYÜK BAŞARI

info@karadenizekonomi.com / 29.05.2015

Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Arasına Ordu'dan Uslu Fındık Girdi

Fındık sektörünün köklü firmalarından Uslu Fındık Entegre  Tesisleri  TOBB öncülüğünde All World Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde gerçekleştirilen ve 2011-2013 döneminde satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada, Türkiyede en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girme başarısına girmiştir.Merkezi Ordu’nun Ünye ilçesinde olan USLU Fındığın yönetim kurulu başkanı Mustafa Uslu konuyla ilgili Karadeniz Ekonomi'ye şu açıklamalar da bulundu:

''Uslu fındık olarak 46 yıldır fındık sektöründe istikrarlı büyümemizi sürdürmekteyiz.Böylesine önemli bir yarışmada en hızlı büyüyen 100 firma arasına girmek ülkemiz ve bölgemiz adına bizim için büyük bir gururdur.Başarılarımızı yapacağımız yeni yatırımlarla sürdüreceğiz.2014 yılında 120 milyon ciro hedefimizi yakaladık.2015 yeni sezonunda hedefimiz ise 150 milyon ciro. Firma olarak iç pazara kuruyemiş sektöründe firma olarak çok önemli katkılar sağlamaktayız.Daha önce şirketimiz de 75 kişi çalışmaktayken bu sezon bu sayı'yı 100 kişiye çıkartarak istihdam sağlamaktayız''diye konuştu.

Sözlerine dünden bugüne nasıl geldiklerini  anlatan Uslu,faaliyet alanı ve hizmetleri konusunda da şunları söyledi:

USLU Fındık, 1969 yılında ÜNYE’ de değerli büyüğümüz Hüseyin USLU’nun fındık piyasasında faaliyette bulunmasıyla başlamış bir aile şirketidir. Firmamız büyüme trendine girerek dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinerek, kuruluşundan günümüze kadar sürekli gelişme göstererek kendi faaliyet sektörüyle yurt içinde saygın bir firma olmayı başarmıştır.

Tesisimiz 3.000 m2 si kapalı toplam 7.000m2 lik bir alanda üzerinde kurulu olup yıllık fındık işleme kapasitesi 25.000 ton’dur. Kaliteye önem veren bir kuruluş olarak ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerini kısa sürede firmamıza kazandırdık. Fındığı en iyi kalitede yurt genelinde tanıtmak ve tattırmak bu yolda ki en büyük misyonumuz oldu.Amacımız ise şartlarımızı sürekli iyileştirerek faaliyetlerimizi sürdürmektir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar