UR-Ge İhracatı Hızlandıracak

UR-GE EĞİTİMİ DÜZCE TİCARET BORSASINDA GERÇEKLEŞTİ

info@karadenizekonomi.com / 5.12.2016

UR-Ge İhracatı Hızlandıracak

İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçı Birliği'nce yürütülen ve Ekonomi Bakanlığı'nca desteklenen ‘'Fındık ve Mamuller Sektörü'nün Uluslararası Pazarlarda Rekabetçiliğinin Geliştirmesi (URGE) Projesi'' nin ikinci aşaması olan eğitim faaliyetleri kapsamında 29.11.2016 tarihinde Düzce'de Düzce Ticaret Borsası binasında bir eğitim gerçekleştirildi.

Projeye dahil olan firmaların ihracat kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla tüm gün verilen ‘' Dış Ticarette Müşteri Bulma Teknikleri ve İhracat Stratejileri'' 

eğitimi üye firmaların temsilcilerinin yoğun katılımıyla ve eğitimcinin etkin sunumuyla başarılı bir şekilde gerçekleşti. Kümede yer alan firmaların temsilcilerinin de interaktif katılımıyla süren eğitim boyunca firmalar, doğru satış kanalı tespiti, hedef pazar seçim kriterleri, GTIP numarası ve etkin kullanımı, fuarlar ve fuar hazırlıkları, mevcut ve alternatif pazarlar, internette ticari bilgi araması ve hedef ülkede araştırma ile ilgili konularda bilgilendirildiler.

Eğitimin sonunda firma temsilcilerine eğitimlere katılımlarına dair birer sertifika verilerek, projenin devamında çeşitli konularda eğitimlere devam edilmesinin ve akabinde bir sonraki adım olarak yurtdışı sektörel ticari heyetler düzenlemesinin küme için uygun olacağı fikri kabul görmüştür.

Eğitim faaliyetine katılan firmalar:

Albedo Gıda San ve Tic Ltd.Şti.
Alper Fındık ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
Balsu Gıda San. ve Tic. A.Ş.
Coşkuner Fındık Gıda Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Elit Fındık Entegre San ve Tic. A.Ş.
Erçal Fındık Oto. San. Tic. A.Ş.
Gençler Fındık San. Tic. Ltd. Şti.
Güçlü Fındık Gıda San. Tic. A.Ş..
Günpaş Oto. San. ve Tarım Ürünleri Üretim ve Paz. A.Ş.
İstanbul Fındık San. ve Tic. A.Ş.
Mutlu Gıda San. ve İnş. Tic. ltd. şti.
Nuteks A.Ş.
Özsam Tarım Ürünleri Day.Tük.Mal.San.Tic.Ltd.Şti.
Progıda Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.
Sarılar Dış Ticaret Ltd.Şti
Yığılca Fındık Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
Yılmaz Kardeşler Gıda San. ve Tic. A.Ş.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar