Vali'den iş adamlarına teşekkür

Vali Balkanlıoğlu, "Memleket Gelişmişlik Adına Ne Varsa Hepsi İşadamlarımızın Eseridir"

info@karadenizekonomi.com / 14.06.2017

Vali'den iş adamlarına teşekkür

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programı ve ödül törenine katıldı.

Fatsa Safir Otel'de düzenlenen iftar programına, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfur Karataş ve işadamları katıldı.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş programda yaptığı açılış konuşmasında, “Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, istihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalara ödül vereceğiz. İstihdama katkı sağlayan 16 bin kişiye iş ve aş sağladığınız için üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programı ve ödül töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, işadamlarına seslenerek, "Sizler vergi veren insanlarsınız. Memlekette gelişmişlik adina ne varsa hepsi sizin eseriniz. Yollar, köprüler, hastaneler, barajlar bunların hepsi finansman gerektiren hususlar. Devletin temeli esnaf, sanatkar, sanayici ve işadamları. Allah sizlerin yokluğunu göstermesin, sizlere hayırlı ve bol kazançlar versin. Birçok insana iş imkanı sunmak, istihdam sağlamak, müteşebbis olmak son derece önemli" diye konuştu.

İftar programı ödül töreniyle devam etti. Gelir vergisinde ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren Mehmet Mustafa Yeşilkaya, Haşim Bursalıoğlu, Hüseyin Hakkı Serdar, İbrahim Akkuş, Erhan Arigoğlu, CSK Tekstil, Orgi İletişim ve Tekstil Sanayi, Bentaş bentonit Ay-Kon-San, ve Topaloğlu Otomotive plaketleri Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar