Yılmaz''Türkiye 2017 yılında tedes ile donatılacak''

Çevre yolu devreye girince kamyon ve tir yasağını kaldiracagiz.

info@karadenizekonomi.com / 14.12.2015

Yılmaz''Türkiye 2017 yılında tedes ile donatılacak''

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 18 Kasım'da devreye giren tedes hakkında konuştu. Başkan Yılmaz açıklamlarında geçişlerde sınırlamalar getirilen kamyonlara da değindi.

Türkiye 2017 yılında tedes ile donatılacak. Ordu olarak uygulamaya başladık. Tedes'te yetki Emniyet Müdürlüğü'nün. Kırmızı ışıkta geçmeyeceksin, hız limitlerini aşmayacaksin. Bunları yaparsanız dünyanın her yerinde ceza uygulanıyor. Buna alışacağız. Sahil şeridinde trafikten muzdaribim diyebiliyor musunuz? ,

BEKLEYECEKLER

Dün aksam Gülyali'da 25, Fatsa'da 30, Kumbaşı'nda 20 tır vardı. Bekleyecekler; İstanbul'da olduğu gibi trafiğe engelleme getirdik. İstanbul'da 16 saat yasaklı kamyonlar; kamyonların bulunduğu yerde mescit ve tuvalet de yapacağız. Konuşulanlara bakmayın.

TEDES'TEN EN ÇOK BAYANLAR MEMNUN

Tedes'ten en çok memnun olan da bayanlar. Çünkü 70 km'yi geçmiyorlar. Ben, büyükşehir belediye başkanı olarak buna uyuyorum; başbakan yardımcısı da uyuyorsa herkes uyacak. Çevre yolu devreye girince kamyon ve tir yasağını kaldiracagiz. Bu iŞ doğru bir iştir. Hemşehrilerimizin sürece daha hassas yaklaşmasını rica ediyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar