Giresun’da 6 yeni proje başlıyor

Giresun Valiliği, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen 6 proje için imza törenine ev sahipliği yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 31.05.2024

Giresun’da 6 yeni proje başlıyor

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin liderliğinde gerçekleşen törende, bölgenin kalkınmasına önemli katkı sağlayacak projeler tanıtıldı.Vali Serdengeçti, Giresun’un kalkınmasına büyük katkı sağlayacak projelerin önemine değindiği açılış konuşmasında, “Bugün, Giresun’umuzun kalkınması için büyük önem taşıyan toplam 6 projenin imzalanması vesilesiyle bir aradayız. Bu projeler, tarım, eğitim ve turizm gibi alanlarda bölgenin gelişimine ve refahına önemli katkılar sağlayacaktır. Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.Törende imzalanan projeler arasında, Çamoluk Ziraat Odası’nın Sarpkaya köyünde turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen “Konsept 28 Sarp-Kaya” projesi ve Şebinkarahisar Belediyesi’nin kültür ve turizm varlıklarını tanıtmayı amaçlayan “Şebinkarahisar Tanıtım Materyalleri” projesi öne çıktı. Ayrıca, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapay zeka eğitimi ve Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yöresel ürünlerin marka değeri kazandırma projeleri de imzalandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar