Uzman isimden kritik hatırlatma: "DASK’ı mutlaka yaptırın"

Türkiye, Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük felaketin yaralarını sarmaya çalışırken, Tiryaki Sigorta İşletme Sahibi Cantürk Tiryaki de DASK zorunluluğunu hatırlattı.

info@karadenizekonomi.com / 13.02.2023

 Uzman isimden kritik hatırlatma:

Tiryaki, “Zorunlu Deprem Sigortası, yaşadığınız binada depremin meydana getirdiği maddi zararları karşılamaya yönelik bir teminat sistemidir. DASK sistemine mutlaka dâhil olun” dedi

Tiryaki Sigorta İşletme Sahibi Cantürk Tiryaki, doğal afetlere karşı sigortanın büyük önem taşıdığını dile getirerek, bu konuda daha hassas davranılması çağrısında bulundu.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Zorunlu Deprem Sigortasının binada depremin meydana getirdiği maddi zararları karşılamaya yönelik bir teminat sistemi olduğunu vurgulayan Tiryaki, “Bu sayede yaşamın deprem öncesindeki temel standartlarında devam edebilmesi amaçlanır. İhtiyaçların en etkin ve hızlı şekilde giderilmesi için devletin ve sigorta sektörünün işbirliği ile oluşturulan sistem, vatandaşların yaşayabileceği mağduriyetlere karşı büyük önem taşımaktadır” dedi.

DASK’ın depreme bağlı tüm hasarları karşıladığını belirten Tiryaki, “Deprem gerçeğiyle yaşamak zorunda olduğumuz ülkemizde tüm bu hedeflere birlikte ulaşabilmemiz, deprem sonrasında birey ve ülke genelinde daha fazla güvenceye sahip olabilmemiz için Zorunlu Deprem Sigortanızı yaptırmayı unutmayın” ifadelerine yer verdi.

Asel Gürsoy

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar