Ak Partiden istifa açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın istifa edeceği söylentileri üzerine bugün parti binasında bir açıklama yaptı. Çelenk,”Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz görevinin başındadır''.

info@karadenizekonomi.com / 2.11.2017

Ak Partiden istifa açıklaması!

Genel Merkez ile görüşülerek bu açıklamayı yaptıklarını belirten Çelenk, bir grubun yalan söz ve söylemlerle kamu oyunu yanıltmaya çalıştığını vurguladı.

Çelenk’in açıklaması şöyle;

Bir grup isimler AK Parti’ye hizmet etmek için değil aksine zarar vermek için bir araya gelmiş bir takım kesimler var.Tamamen şahsi hırs ve menfaatperest düşüncelerle hareket eden bu kesimler taraftar bulmaya çalışıyor.Bizler Ak Partililer olarak bu şahıslara asla prim vermeyeceğiz.Kendilerini Ak Partili 

göstererek gerek sosyal medya gerekse yaygın medya aracılığıyla bu kuruma zarar verenleri bu partinin bir neferi olarak görmüyoruz.Bu kişiler bu zamana kadar başarılı olamadılar. Bundan sonrada başaralı olamayacaklardır.Bu kesimler bizim nasıl bir dava ahlakına sahip olduğumuzu anlayamadılar bundan sonra da anlayamayacaklardır.Bizim davamızda sinsilik yok, adam eksiltmek yok. Bizim davamızda adam kazanmak var adam yetiştirmek var.Öncelikle bu propagandaları yapanların bunları bilmesi lazımBu zamana kadar Büyükşehir Belediye Başkanımızın üzerinden birçok söylemler gerçekleştirdiler.Biz bundan sonraki süreçte de bu söylemlerin geliştirileceğini, söyleneceğini biliyoruz.Bu zamana kadar bu laflara itibar edilmediği gibi bundan sonrada bu laflara itibar edilmeyecektir.Teşkilat mensuplarından ricam; birisi bir yalan haber yayıyor. Maalesef AK Partiliyim diyen arkadaşlar bu haberin peşinde koşuyor.Genel merkezin açıklamalarını dışında haber ve söylemlere itibar etmeyin.Resmi açıklamaların dışındaki haberlere itibar etmeyin.Büyükşehir belediye başkanımız görevinin başındadır.Hem Ordumuza hem de Ak partiye hizmet edecektir .Bu açıklamayı Genel Merkez ile görüşerek yapmış bulunuyoruz.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar