Kanal 52’ye tepki

Parti, Yılmaz’a sahip çıktı

info@karadenizekonomi.com / 28.03.2018

Kanal 52’ye tepki

Ak Parti Ordu İl Başkanlığı bir süredir Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz aleyhine yayın yapan yerel televizyon kanalı “Kanal 52” nin kişisel ve siyasi hırsla hareket ettiğini belirterek kınama yaptı. Söz konusu duyuru şöyle:

“Ordu’dan yayın yapan TV 52 Televizyonu’nun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ı Ordu, İl Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımız ile ilçe başkanlarımızı, hedef alarak yayınlanan, tamamen asılsız, iftira ve gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan asla kabul edilemez. Haberleri şiddetle kınıyoruz. Basın tarafsız ve objektif olmalıdır. Bir Tv kanalının sahibinin kendi televizyonunda, hırs ve öfkeyle mükerrer defa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Enver Yılmaz’ı, İl Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımız ile ilçe başkanlarımızı hedef alması asla kabul edilemez. Bir Tv sahibinin kendi ekranında, “Benim Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’la sorunum var” açıklaması yaptıktan sonra o televizyonun tarafsız ve objektif olması beklenemez.”

Enver Yılmaz Başkanımızın yol arkadaşıdır

“Aynı Tv kanalı tamamen provakatif amaçlı sosyal medyada bir kampanya başlatarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı çizgide yürüdüğünü ve tarafsız olmadığını göstermiştir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Enver Yılmaz, partimizin kurucu İl Başkanı Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ise yol arkadaşıdır. Televizyona konuk ettikleri kişiler aracılığıyla Büyükşehir Belediye Başkanımızın partili kimliğini sorgulamak kimsenin haddi değildir. 2014 yılı yerel seçimlerinde 20’de 20 gibi büyük bir başarıya ulaşan Ordu ilimizde, büyükşehir belediyemizin yaptığı çalışmalarla ilimiz sınıf atlamış ve herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır. AK Parti Ordu İl Başkanlığı’mızca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Enver Yılmaz, İl Başkanımız, ilçe belediye ve ilçe başkanlarımıza yönelik her türlü tehdit, iftira ve karalama kampanyalarını şiddetle kınıyoruz. Sorumlular hakkında ise her türlü yasal hakların sonuna kadar takipçisi olacağız.” 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar