Türkiye’nin ilk albümleşen öykü kitabı ‘Siyah Giyen Kadınlar’

Dr. Evrim Şencan Gürtunca tarafından yazılan ve 2019 yılında Kuzey Işığı Yayınları tarafından yayımlanan ‘Siyah Giyen Kadınlar’ adlı öykü kitabındaki kadın öyküleri, Toygar Şenelmiş tarafından bestelendi ve seslendirildi. Şenelmiş’in ilk profesyonel çalışması olan ‘Siyah Giyen Kadınlar/Işık adlı albümde ‘Işık’, ‘Latife’ ve ‘Leylâ’ adlı şarkılar yer alıyor. Şarkıların aranjesi ve ‘Latife’ adlı şarkıya çekilen klibin yönetmenliği Doğan Umut tarafından yapıldı.

info@karadenizekonomi.com / 20.09.2021

Türkiye’nin ilk albümleşen öykü kitabı ‘Siyah Giyen Kadınlar’

Kaleme aldığı Siyah Giyen Kadınlar kitabı ile büyük beğeni toplayan ve Toygar Şenelmiş ile birlikte yürüttüğü projeyle Türkiye’nin ilk albümleşen öykü kitabı özelliğini de taşıyan kitabı hakkında özel açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Evrim Şencan Gürtunca, kitapta yer alan 13 öykü ile kadınların sesi olmak istediğini söyledi. Gürtunca; “Kitapta yer alan öyküler yaşanmış öyküler. Dünya’da birçok yerde susmuş olan kadınların adına kaleme aldığım öyküler yer alıyor. Susan kadınların sesi olmak istedim” açıklamalarını yaptı.

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar