Yılmaz'dan Kurtulmuşa Teşekkür

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş inceleme ve temaslarda bulunmak için Ordu’ya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 19.11.2016

Yılmaz'dan Kurtulmuşa Teşekkür

Samsun Çarşamba Havalimanı’na Anadolu Jet’in tarifeli uçağı ile genel Kurtulmuş’u Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve partililer karşıladı. Kurtulmuş’un yanında Milletvekili Oktay Çanak ile eski Milletvekili Ayhan Yılmaz’da yer aldı.

Kurtulmuş ilk olarak Ünye’de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ında yer aldığı toplantıda Kurtulmuş bir konuşma yaptı.

Başbakan yardımcısı Kurtulmuş Cuma namazından sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen Bal 

festivaline katıldı.

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Törende ilk konuşmayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a teşekkür etti.

Yılmaz, “Ordu’da yaşadığımız sel felaketi sonrası Büyükşehir Belediyemize Başbakan Yardımcımızın desteğiyle 30 milyonlira aktarılmıştır. İlçe Belediyeleriyle birlikte bu rakam 43 milyon liradır.Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende Vali Balkanlıoğlu ile Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’ta birer konuşma yaptı. Bal festivalinde bayan arıcılara toplam 500 petek arı dağıtımı da gerçekleştirildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar