Fenerbahçe Galatasaray Derbisinin Forması Ordu'dan; Dünya Devlerine Üretim Yapan Erateks Sahada

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ın giydikleri formalar Ordu'da üretildi.

info@karadenizekonomi.com / 24.09.2024

Fenerbahçe Galatasaray Derbisinin Forması Ordu'dan; Dünya Devlerine Üretim Yapan Erateks Sahada

Ordu Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Erateks PUMA adına sadece Türk takımlarına değil dünya devi takımlara da forma üretiyor.

Türkiye Süper Lig'de şampiyonluğu iki favori ismi Fenerbahçe ile Galatasaray İstanbul'da kozlarını paylaştı. Takımın formaları Ordu Fatsa'dan gönderildi. Fenerbahçe'nin Sarı Lacivert, Galatasaray'ın Sarı Kırmızı Forması Fatsa Erateks Firması tarafından özenle üretildi.

Erateks, Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte toplam 7 takıma PUMA adına forma üretiyor.

Dünya Devlerinin Forması da Fatsa'dan
Ordu Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Erateks, PUMA'nın forma sponsoru olduğu dünya devleri için forma  üretimi yapıyor.Milan ve Manchester City gibi dev takımların formalarının üretimi de Ordu’da gerçekleşiyor.

PUMA’nın Türk sporuna olduğuna kadar ülke ekonomisine katkısı sadece sponsorluklarla sınırlı değil. Başta Galatasaray ve Fenerbahçe sponsorluk anlaşmalarıyla Türk futboluna verilen hizmeti La Liga, Premier Lig, Şampiyonlar Ligi gibi Avrupa’nın en büyük ilk 5 ligiyle aynı seviyeye taşırken, Süper Lig’de toplam 7 takıma forma sponsoru olarak bu anlamda liderlik rolünü üstleniyor. 

PUMA, Ordu’daki üretim tesisinde sadece Türk takımlarının değil Manchester City gibi dünyanın dev takımlarının giydiği formaların da üretildiğinin altını çizen PUMA Türkiye & Levant Bölgesi Pazarlama Müdürü Murat Dülge, şu ifadeleri kullandı: “Bizler bu topraklarda doğduk, bu topraklarda yetiştik. Bu topraklarda kazandıklarımızı ülkemize geri vermek gibi bir zorunluluğumuz var.”

Erateks ana üretim tesisi, Fatsa / Ordu’da Organize Sanayi Bölgesinde 6.125 m²lik bir alanda faaliyet gösteriyor. Bu tesis; takım sporları, performans sporları, moda giyim ve günlük giyim konusunda uzmanlaşmış 10 farklı üretim bandına sahiptir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar