Vali'den Şehir Hastanesi Açıklaması, "Karayolları ve belediye işbirliği yaptı. Umarım kimse görevini aksatmadan çalışır!"

Vali Muammer Erol, Ordu Şehir Hastanesi projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 5.07.2024

Vali'den Şehir Hastanesi Açıklaması,

Hastane inşaatının planlanan zamanda tamamlanabilmesi için ikmal ihalesinin yapılması gerektiğini vurgulayan Vali Erol, bağlantı yolları konusunda Karayolları ve Belediye işbirliği ile çalışmaların sürdüğünü belirtti.

"İkmal İhalesinin Yapılması Gerekiyor"

Vali Erol, hastane inşaatının zamanında tamamlanması için kritik öneme sahip olan ikmal ihalesine dikkat çekti. "Hastanenin inşaatının planlanan vakitte tamamlanması için ikmal ihalesinin yapılması gerekiyor. Bu ihale, inşaatın kesintisiz ve planlı bir şekilde ilerlemesi açısından büyük önem taşıyor," dedi.

Koordineli Çalışma Vurgusu

Bağlantı yollarının yapımı konusunda Karayolları ve Belediye ile yapılan işbirliğinden bahseden Vali Erol, "Bağlantı yolları konusunda Karayolları ve Belediye işbirliği yaptı. Geçenlerde bununla ilgili bir toplantı yaptık. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Dilerim, umarım kimse görevini aksatmadan koordineli bir şekilde çalışır," ifadelerini kullandı.

Sürekli İletişim ve Toplantılar

Koordinasyonun sağlanması için düzenli olarak toplantılar yapıldığını belirten Vali Erol, "Bu koordinasyonu sağlamak için zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Herkesin görevini aksatmadan, zamanında ve etkili bir şekilde yapması gerekiyor," dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar