Elektrik zammını mum ışığı yakarak protesto etti

Giresun Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, esnaf ve sanatkarların kira ödemelerini geçen elektrik faturalarına tepki göstererek, küçük esnafın karanlığa sürüklendiğini ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 8.02.2022

 Elektrik zammını mum ışığı yakarak protesto etti

Giresun Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, esnaf ve sanatkarların kira ödemelerini geçen elektrik faturalarına tepki göstererek, küçük esnafın karanlığa sürüklendiğini ifade etti. Aynı zamanda Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Ayhan, elektrik zamlarını mum ışığında yaptığı basın açıklamasıyla protesto etti. Ayhan, esnaf ve sanatkarın kira, vergi, sigorta gibi önemli ödemelerini unutarak, yüklü miktarda gelen elektrik faturalarını ödemenin derdine düştüğünü bildirdi. Ayhan, yılbaşından önce 500 lira elektrik faturası gelen işyerlerine yeni yılda bin 500 lira, bin lira gelen işyerlerine 3 bin lira, 10 bin lira gelen işyerlerine ise 30 bin lira fatura geldiğinin altını çizdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar