Karadeniz iş dünyası TOGG’u çok beğendi

Yerli ve milli araç TOGG, İstanbul ve Ankara’dan sonra Anadolu’da ilk kez Samsun’da Oda ve Borsa Binası açılışında sergilendi. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG otomobillerini 2023 Mart ayından itibaren caddelerde görüleceğini söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 28.05.2022

Karadeniz iş dünyası TOGG’u çok beğendi

Samsun Ticaret ve Sanayi Oda ve Borsa binası açılışı için Samsun’da buluşan Karadeniz iş dünyası, açılış töreni ve yerli ve milli araç TOGG hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, “Samsun TSO ve Ticaret Borsası ortak binasının Samsun’a hayırlı olmasını diliyorum. Samsun TSO ve Ticaret Borsası başkanlarını ve üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Safi Holding Yönetim Kurulu üyesi Ümit Safi, “TOGG aracının ilk kez Anadolu’da Samsun’da tanıtılması Samsun ve bölgemiz için gurur verici. Çıkar çıkmaz ilk alanlardan biri olacağım” dedi.

BORSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, “Hayırlı olsun’a geldik. Aynı zamanda firma olarak birkaç dalda ödüle layık görüldüğümüz için mutlu ve gururluyuz. Dünyada değişen konjonktürü olabildiğince yakından takip ediyoruz” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hüseyin Yalgın, “Odamız Samsun'un güzel bir noktasında çok daha iyi hizmet verecek. TOBB Başkanımızın da TOGG aracımızı Samsun'da tanıtması bizler için gurur verici” dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım, “TOGG'un Samsun’da tanıtılması da çok milli gurur verici bir duygu. Çok hoşumuza gitti, araç da tasarım ve fonksiyonel olarak çok güzel. Milletimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Turan Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Çakmak, “TOGG aracı uzun zamandır kamuoyunda basından takip ediyorduk. Bugün burada görmek milli duygularımızı kabarttı diyebilirim” dedi.

Ramada Plaza by Wyndham Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dilmen, “Bugünkü bina çağa uygun yepyeni ve modern bir şekilde inşa edildi. Aynı zamanda TOGG Anadolu’da ilk kez Samsun’da tanıtıldı. Bu bizim için çok önemli” dedi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, “TOGG aracının Samsun’da tanıtılması Samsun ve bölgemiz için gurur verici. 2023'ün ilk aylarından itibaren piyasaya sürülecek, milletimize hayırlı olsun” dedi.

İpek Jüt Çuval Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Karslı, “TOGG aracının ilk kez Anadolu’da Samsun’da tanıtılmasından Samsunlu olarak onur duyuyorum. En kısa zamanda şoför olarak TOGG’un direksiyonunda kendimi görmek istiyorum” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Sayman Üyesi Yiğit Tören, “Yönetim kurulu olarak çok mutluyuz. Yaklaşık 3-4 senedir emek verdiğimiz projeyi hayata geçirdik. Yeni bina önümüzdeki 50 yıl ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde dizayn edildi” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Büyüklü, “Bugün burada Samsun TSO ve Ticaret Borsası ortak binasının açılışı var. Artık adına yakışır bir binada hizmet verecek odalarımız. Bugün Anadolu’da ilk defa Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG otomobili sergileniyor” dedi.

 

MURAT GÜRSOY

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar