Ordu Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

Ordu ve Giresunlular havalimanının ne zaman açılacağını araştırıyor. Ordu ve Giresun Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle 16 Eylül'den beri hizmet veremiyor. Havalimanı erken açılsa bile uçak seferlerinin başlayamayacağı belirtiliyor.

info@karadenizekonomi.com / 22.10.2024

Ordu Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

Ordu Giresun Havalimanı'nda  park sayısı 5'ten 9'a çıkartılırken, ikinci taksi yolu yapılmıştı. Işıklandırma çalışmaları da yenilendi. Havalimanında  pistte çökmeler nedeniyle su birikintileri oluşuyordu.

Pistteki çökmelerle ilgili yüzeysel bakım yapıldığı öğrenildi.Pistin tamamen temeline inlmediği su biriken yerleirn onarılarak pistin düzeltiliği öğrenildi.

Son günlerdeki olumsuz hava artları havalmanındaki çalışmaları etkiledi. Havalimanının planlandığı gibi uçuşların 4 Kasım Pazartesi günü akşamından itibaren başlamasına kesin baklıyor. Bu tarihten önce çalışmalar tamamlansa bile uçak şirketlerinin uçuş koymaması gündemde.Uçak şirkeleri Ordu Giresun Havalimanı için en erken 4 Kasım gününe planlama yatğı belirtiliyor.

Türk Hava Yolları ve Pegasus'un 4 Kasım pazartesi günü akşam İsanbul'dan karşılıklı bir sefer planlaması bulunuyor. 5 Kasım'dan itibaren Ordu Gresun Havalimanı'ndan planlı uuşlar başlayacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar