Giresun'a 5. Organize Sanayi Bölgesi Kuruluyor

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Güney İlçeleri için planlanan 5. Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gönderilen teknik ekiplerin detaylı incelemelerde bulunduğunu açıkladı.

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2024

Giresun'a 5. Organize Sanayi Bölgesi Kuruluyor

Yılmaz, il genelinde kalkınma ve istihdamın artırılması amacıyla gerçekleştirilecek bu büyük projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Güney İlçelerimiz için kurulması planlanan, 5. Organize Sanayi Bölgesi projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gelen teknik ekipleriyle detaylı incelemeleri gerçekleştirdik.

İlimizin her bölgesinin kalkınması ve istihdamın artırılması amacıyla yapılacak olan böyle büyük projelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu sürecin başlamasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Mehmet Fatih Kacır’a , Milletvekillerimiz Sayın Ali Temür ve Sayın Nazım Elmas’a, İlçe Belediye Başkanımız Ömer Şentürk’e, İlçe Başkanımız Fatih Karakurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlimiz ve bölgemiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar